Palvelut

Sähköasennus ja aurinkopaneelijärjestelmät Mikkelin seudulla

Sähköasennus, sähkötarvikemyynti ja aurinkopaneelijärjestelmät Mikkelin seudulla – kaikki nämä AS-Sähkö-Palvelu Oy:ltä. Tarvitsitpa sitten sähköremonttia omakotitaloosi tai asuntoosi, aurinkopaneelijärjestelmää kesämökille tai sähkömiestä vaihtamaan lampun katkaisimen, ota meihin yhteyttä. Tilaa sähköasennus tai kysy lisää aurinkosähköjärjestelmistä!

Ammattimainen sähkömies kodin sähköurakoihin

Kun esimerkiksi remontoit kotiasi, tarvitset monesti ammattimaista sähkömiestä hoitamaan uusien sähköjohtojen vedot, pistorasioiden ja katkaisijoiden kytkennät sekä muut sähköasentajan palveluja vaativat työt. Meiltä saat kokonaiset sähköurakoinnit esimerkiksi kotiin, mökille, yrityksiin ja maatiloille sekä teemme myös sähkölaitteistojen kuntotarkastukset. Teemme sähköasennukset myös ulkotiloihin, kuten pihavalaistuksen asennukset.

Aurinkopaneelijärjestelmien myynti ja asennus

Jos haaveissasi on keventää sähkölaskuasi tai esimerkiksi olla kokonaan omavarainen sähköntuotannossa kesämökilläsi, meiltä saat siihen tarvittavat aurinkopaneelijärjestelmät. Myymme, huollamme ja asennamme aurinkopaneelit sekä järjestelmien tarvikkeet. Edustamamme aurinkovoimalajärjestelmä soveltuu niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin.

Avustamme myös mielellämme oikeanlaisen aurinkopaneelijärjestelmän hankinnassa ja neuvomme esimerkiksi sen sijoittelussa. Jos kiinteistösi on liitettynä sähköverkkoon, voit myydä ylimääräisen sähkön ja jopa tienata aurinkopaneeleilla! Jälleenmyymämme älykäs GEF-aurinkosähköjärjestelmä auttaa sähkön kulutuksenohjauksessa ja tehokkaassa sähkön varastoinnissa.

Tutustu lisää GEF-aurinkovoimaloihin!

Sähköauton latauspiste kotiin tai työpaikalle

Sähköasennuspalveluihimme kuuluvat myös sähköautojen latauspisteiden asennus ja tarvikkeiden myynti. Sähköauton latauspisteen voi myös integroida aurinkosähköjärjestelmään. Jos olet epävarma sähköauton latauspisteen soveltuvuudesta kotiisi, ota meihin yhteyttä ja kysy lisää.

Muut sähkötarvikkeet monipuolisesta valikoimasta

Sähköasennuksien lisäksi myymme monipuoliset sähkötarvikkeet. Sähköurakoissa saat kauttamme kaikki tarvittavat materiaalit asennuksineen, joten sinun ei tarvitse huolehtia materiaalihankinnoista. Voit myös tulla hakemaan myymälästämme vain yksittäiset tarvitsemasi sähkötarvikkeet.

Kysy tarjous sähköasennuksesta tai aurinkopaneelijärjestelmistä Mikkelin seudulla

Kun tarvitset kotiisi tai yritykseesi sähköasennusta tai muita sähköalan palveluita Mikkelin seuduilla, ota meihin yhteyttä. Erikoisalaamme ovat myös aurinkopaneelijärjestelmien myynti ja asennus kaikenkokoisiin kohteisiin. Oli työsi sitten suuri tai pieni, kysy meiltä lisää tai tilaa suoraan sähköasennus tai aurinkopaneelit kiinteistöösi!

sähköasentaja