Lämpöpumput

Laadukkaat lämpöpumput Mikkelin seudulla

Kun tarvitset laadukasta ja toimintavarmaa lämpöpumppua, käänny AS-Sähkö-Palvelu Oy:n puoleen. Palvelemme joustavasti sekä yrityksiä että yksityisiä Mikkelin seudulla. Kaikki yhteystietomme löydät täältä.

Innova-lämpöpumput toimivat luotettavasti pohjoisissa olosuhteissa

Myymme muun muassa Innovan pohjoisissa olosuhteissa luotettavasti toimivia lämpöpumppuja. Innova on yksi maailman suurimmista lämpöpumppuvalmistajista. Innovan uusiin ja korkeatasoisiin lämpöpumppuihin on saatavilla myös kätevä WIFI-ohjaus. Voit siis säädellä kotisi tai liiketilasi lämpötilaa myös etänä, ohjaimen avulla. Ohjain yhdistetään esimerkiksi puhelimeesi ja voit hoidella lämpöpumppuasi mobiilisovelluksen avulla.

Mikäli haluat lisätietoja muiden valmistajien lämpöpumpuista, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Lämpöpumppujen myynti ja asennus

Meiltä saat lämpöpumput sekä pieniin että suuriin kohteisiin. Autamme sinua mielellämme kohteeseesi parhaiten sopivan lämpöpumpun valinnassa. Meillä on pitkä ja laaja kokemus lämpöpumppujen myynnistä ja asennustöistä mitä erilaisimmissa kohteissa, joten voit luottaa asiantuntevaan palveluumme.

Ennen asennustöiden alkua katsomme huolellisesti lämpöpumpuille oikeanlaisen sijainnin, josta ilma pääsee levittymään tasaisesti koko huoneiston alueelle. Teemme asennustyöt rautaisella ammattitaidolla, nykyaikaista työvälineistöämme käyttäen. Näin ne tulevat heti kerralla kuntoon ja pääset välittömästi nauttimaan lämpöpumpun hyödyistä. Annamme luonnollisesti myös hyviä vinkkejä lämpöpumpun kustannustehokkaaseen ja oikeaoppiseen käyttöön.

Lämpöpumppu sopii niin lämmitykseen kuin viilennykseenkin

Lämpöpumppu on järkevä sijoitus, sillä voit käyttää sitä läpi vuoden. Talvella se sopii tilojen lämmitykseen ja kesällä niiden viilennykseen. Mikä parasta, viilennyksestä ei synny inhottavaa vedon tunnetta, sillä ilma jakaantuu tasaisesti huoneiston tiloihin.

Pyydä tarjous ilmalämpöpumpun asennuksesta Mikkelin seudulla

Kattaviin palveluihimme kuuluu myös sähköasennukset sekä muut sähköalan työt.  Erikoisosaamistamme ovat aurinkopaneelijärjestelmien myynti ja asennus kaikenkokoisiin kohteisiin. Kysy meiltä lisätietoja tai pyydä tarjous tarvitsemistasi palveluista!

sähköasentaja Ilmalämpöpumppu tarjous

Kysy meiltä myös siirrettävistä ilmalämpöpumpuista!

Valikomastamme löytyy myös siirrettäviä ilmalämpöpumppuja, jotka kulkevat helposti mukanasi tarvittavaan tilaan. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää siirrettävien ilmalämpöpumppujen ainutlaatuisista ominaisuuksista!